تبلیغات

نقل قول چیست؟


بازنویسی یا بازنویسی یکی از مهم ترین مهارت های مقاله نویسی است که به شما کمک می کند ایده ها و مطالب خود را به صورت منظم و سازمان یافته ارائه دهید. هنگام بازنویسی، شما سعی می کنید متن خود را به بخش های کوچکتر تقسیم کنید تا هر بخش مفهومی جداگانه را منتقل کند. این فرآیند به خواننده کمک می کند تا مطالب را بهتر درک کند.

بازنویسی محتوا چیست؟

اگر در زمینه تولید محتوا فعال هستید، ممکن است با کمبود موضوع یا زمان مواجه شده باشید. در چنین مواقعی راه حل بازنویسی مطالب است. اگر سوالی دارید بازنویسی محتوا چیست؟ منتظر این مقاله باشید.

بازنویسی محتوا مانند این است که باقیمانده برخی از دستور العمل هایی که مادرتان در طول هفته پخته است بردارید و اکنون آنها را برای آخر هفته اضافه کنید و یک دستور پخت جدید و خلاقانه به شما ارائه دهیم! این دستور غذا حاوی دستور العمل هایی در طول هفته است، اما نتیجه نهایی چیز دیگری است. به عنوان مثال، شما مقداری مواد لازانیا را به پاستا، پوره سیب زمینی و پنیر باقی مانده اضافه می کنید و حالا یک پیتزای خانگی یا یک میان وعده مخلوط دارید!

آیا کسی می تواند استدلال کند که این غذا همان ماکارونی، خورش قیمه یا لازانیا است؟! قطعا نه! اکنون با یک غذای جدید روبرو هستید که می توانید نام آن را ببرید!

اما اینکه نتیجه یک غذای خوشمزه و خوراکی باشد به مهارت آشپز و موادی که استفاده می کند بستگی دارد. بازنویسی مطالب نیز مشمول چنین شرایطی است.

چقدر برای بازنویسی مطالب صرف می کنیم؟

اکنون که با مفهوم بازنویسی محتوا آشنا شدیم، در هنگام استفاده از این روش به سراغ محتوا برویم. وقتی فریلنسری را شروع می کنید، با پروژه های زیادی با موضوعات مختلف مواجه می شوید. شما نمی توانید فقط انتظار داشته باشید که قبل از به دست آوردن تجربه مورد نیاز، شغلی در زمینه مورد علاقه خود پیدا کنید.

اما نگران نباشید، صبور باشید و به آن مرحله خواهید رسید. علاوه بر این، در این راستا، تجربیات جالب زیادی خواهید داشت که در آینده از خود به خاطر پشتکار در این مسیر تشکر خواهید کرد.

برگردیم به بحث خود: یکی از وظایف کارشناس تولید محتوا تولید محتوا در موضوعات و تخصص های مختلف است. اما ممکن است در مورد موضوعی که به شما داده شده دانش، اطلاعات و تخصص نداشته باشید. در این صورت بازنویسی مطالب مفید است.

می توانید از محتوای موجود از وب سایت ها، کتاب ها، مجلات و روزنامه ها استفاده کنید و محتوای جدید را از آنها استخراج کنید. به این ترتیب مشکل ناآگاهی شما حل می شود و از تولید محتوا منع نمی شوید.

حالت دوم زمانی است که شما از موضوع و ایده استفاده می کنید و کاردک شما واقعا به ته دیگ می خورد! در این مرحله، چه چیزی بهتر از بازنویسی محتوا؟! با بازخوانی محتوای قدیمی که قبلاً ایجاد کرده اید، می توانید ایده هایی برای محتوای جدید پنهان شده در دید خود داشته باشید.

بنابراین با دو کاربرد مهم بازنویسی محتوا آشنا شده ایم که می تواند راه حل ما در چنین مواقعی باشد. پس بازنویسی محتوا را دست کم نگیرید. درست است که ایجاد محتوای جدید و اصیل چیز دیگری است، اما بازنویسی محتوا مزایای خود را دارد. برای اطلاعات بیشتر، نگاه کنید به محتوای دارای حق چاپ چیست؟

دیدگاه جدید در بازنویسی محتوا مهم است

در دنیای مدرن که بسیاری از پیشینیان ما در همه جا برنامه، آموزش و دانش ایجاد کرده اند، گفتن چیز جدیدی دشوار است. بسیاری از افراد قبل از ما پروژه های اصلی ایجاد کرده اند. در مورد آنچه مهم است بیشتر بدانید.

به عنوان مثال، به جامعه ادبی نگاه کنید: شاعران کلاسیک و مدرن شعرهای بزرگی را بدون همسانی سروده اند. تصور اینکه شاعر دیگری ظاهر شود و بتواند مانند آنها شعر یا غزلی بنویسد غیرممکن به نظر می رسد.

داستان نویسان بزرگ با قلمی قدرتمند داستان های ماندگاری خلق کرده اند که هیچ کس نمی تواند با آن ها برابری کند. آنها داستان هایی را تعریف کردند که منحصر به فرد و نادر است.

حال بیایید برنامه درسی دانش و آموزش را در نظر بگیریم، در رشته ای از علم جا افتاده مانند ریاضیات، نتایج برخی از مفروضات و اقدامات یکسان است، یک ریاضیدان مدرن چه می گوید؟ چه دانش جدیدی می تواند ارائه دهد؟

دقت کردی؟ اگر چنین دیدگاه و بینشی، علمی وجود داشته باشد، نمی توان شعر یا داستان جدیدی خلق کرد. زیرا پیشینیان خردمند و دانا آنچه را که گفته اند گفته اند و چیز جدیدی برای من و شما باقی نمانده است که در مورد آن اظهار نظر کنیم.

در این مورد، همه چیز باید از قبل متوقف می شد و ما تنها کسانی بودیم که می توانستیم آنچه را که ممکن بود ببینیم، بشنویم و بخوانیم. قبل از این اتفاق بیفتد. دانشمندان با استفاده از دانش به ارث رسیده از دانشمندان قدیمی، دانش یا راه حل های جدیدی ارائه می دهند.

نویسندگان و شاعران آن زمان ذهن خود را با آثار بی بدیل گذشته غنی می کردند و راه خود را طی می کردند. و ما هنوز هم کتاب های جدید شگفت انگیزی را به سبک خود می بینیم.

بنابراین مسیر تولید جدید از مطالعه آثار گذشته می گذرد و نباید نگران این موضوع باشیم. در تولید محتوا نیز وضعیت دقیقاً به همین منوال است. شرکت های زیادی قبل از ما وب سایت های خود را راه اندازی کرده اند، مدت زیادی است که به تولید محتوا می پردازند، اعتبار و ارزش بالایی دارند و ما به تازگی وارد این حفره شده ایم.

ممکن است صنعت ما به گونه ای باشد که موضوعات با موضوعات تولید شده توسط رقبا یکی باشد. حالا تکلیف ما چیست؟ آیا ما محکوم به کپی برداری از کار هستیم؟ چه سرنوشتی در انتظار کسب و کار نوپا ما با کپی برداری از دستان دیگران است؟

اینجاست که بازنویسی محتوا به کارتان می آید. استفاده از مطالب، دانش و روایات دیگران فقط به صورت کپی برداری است نه کپی برداری. کپی برداری توسط دیگران را نیز می توان فرآیند بازتولید تلقی کرد. زیرا هنگام بازنویسی، محتوای موجود به حلقه محتوا برگردانده می شود و زاویه دید و ظاهر جدید را تغییر می دهد.



بخش نظرات

کد امنیتی رفرش
.