- تاریخ ارسال : سه شنبه 17 اسفند 1400
- بازدید : 47
به طور دقیق نمیتوان گفت که اولین نرمافزار حسابداری در ایران را چه کسی نوشته و نام آن چه بوده اما میتوان گفت که از اولین نرمافزارهای حسابداری نوشته شده در ایران نرمافزار حسابداری ِای سی سی بود. هرچند دوره فشرده اسم گذرای شده اما بهتر بود که زمان رو مقداری بیشتر می کردن. البته با آنکه در طراحی و پیاده سازی این نرم افزار ها سعی شده است که کاربری آسانی داشته باشد اما ما می خواهیم یک اپلیکیشن حسابداری شخصی ایرانی و فارسی به شما معرفی کنیم که با توجه به نیازهای کاربران ایرانی تحلیل و پیاده سازی شده است. الان پارمیس مد نظرم هست اما کلید میانبر ها سخته. نیز یافت میشود. علت انتخاب و کاربرد آن در پژوهش حاضر، امکان سنجش آن با توجه به اطلاعات صورتهای مالی نیز هست. یافت میشود. علت انتخاب و کاربرد آن در پژوهش حاضر، امکان سنجش آن با توجه به اطلاعات صورتهای مالی است. لزوم انجام محاسبات سریع و پیچیده و پاسخگویی فوری به نیازهای اطلاعاتی واحد تجاری و هماهنگی با تغییرات محیط اقتصادی، حرفه حسابداری را به سمت استفاده از نرمافزارهای کارا سوق داد.
پیاده سازی یک سیستم و فناوری اطلاعات نمیتواند جدا از جنبههای رفتاری باشد و لذا سیستم توسعه یافته باید به سمت کاربران جهتگیری شده باشد. دیویس (1989) بیان میکند که فناوری اطلاعات (از جمله نرمافزارهای حسابداری) به آسانی قابل درک و فهم هستند، در حالیکه سودمندی قابل مشاهده بصورت درجهای تعریف میشود که هر فرد باور دارد استفاده از یک سیستم خاص باعث ارتقاء عملکرد کاری وی میشود. هکتور پریرا و پیپی پن (2012) در تحقیقی در استرالیا که بصورت مطالعه موردی انجام شده بود ارتباط نرمافزارهای حسابداری و بازار کار را سنجیده بود تا میزان سودمندی نرمافزارهای دانشگاهی برکارایی دانشجویان در بازار کار مشخص شود. نتایج این مطالعه حاکی از آن بود که فاصله انتظاراتی متفاوتی از آموزش حسابداری مدیریت بین دانشگاهیان و افراد شاغل در حرفه وجود دارد. این نرمافزار حدوداً 4 سال بسیار محبوب بود و توسط بروجردیان در سال 1368 طراحی شده بود. امکانات گزارشگیری متنوع در این بسته به شما امکان میدهد تا به تفکیک قراداد و پروژه کارت پیمان را استخراج و میزان وصول و پرداخت به ازای هر قراداد و پروژه را شناسایی کنید و از مبالغ تسویه نشده هر پیمان هم مطلع شوید.
این چارچوب مجموعهای از سؤالات را در قالب متغیرهای بهموقع بودن، صحت محتوا، مربوط بودن، کامل بودن، اختصار و شکل ارائه میدهد. در همین راستا چگونیان، سلطانی، نعمت بخش (2012) چهار طبقه اصلی از ویژگیهای کیفی سیستمهای اطلاعاتی را مشخص کردهاند: بهموقع بودن، محتوا، شکل و هزینه. در نتیجه بحث و تبادل نظر با کارمندان میانی بخش ارزیابی ۹ شرکت، چهارچوب دیگری به منظور ارزیابی کیفیت سیستم اطلاعاتی ارائه شد. در حال حاضر تحقیقات متعددی در ارتباط با کیفیت سیستمهای اطلاعاتی و رضایتمندی کاربران صورت میگیرد و هدف طراحان این سیستمها، نیل به اهداف از پیش تعین شدهای است که برای این سیستمها در نظر گرفتهاند، ضمن اینکه تأکید ویژهای بر روی سیستمهای تحت وب وجود دارد، لیکن دستیابی به این اطلاعات در ایران به سختی صورت میگیرد و گاهی غیر ممکن میشود. تغییر رفتار از طریق آنالیز و تحلیل دلایل و عوامل تعیین کننده رفتار صورت میپذیرد. برای حسابداری کل ومعین و تفصیلی، انتخاب خوبی برای انواع و اقسام کاربران امور مالی بوده و شما می توانید گزارشات را به صورت نمودار و پای چارت ها در اختیار داشته باشد. صالحی و رستمی (2010) به این نتیجه رسیدهاند که شرکتهای ایرانی نمیتوانند با دادههای در دسترس خود تصمیمات خوبی بگیرند.
با رشد روز افزون استفاده از سیستمهای اطلاعاتی همچون نرمافزارهای مالی، این سؤال مطرح شد که این سیستمها تا چه حد به اهداف از پیشتعیین شده، جامه عمل پوشانده و چقدر به نیازهای کاربران خود پاسخ دادهاند. این امر مرتبط با درک و نگاه کاربران سیستم است. در این تحقیق مهارتهای کامپیوتری (شامل اکسل) و دانش کامپیوتری دانشجویان تازه وارد توسط آزمونهای تحت شبکه مورد بررسی قرار گرفت. بنابراین دانشجویان رشته حسابداری برای موفقیت در عصر حاضر، نیاز به آشنایی به رایانه و نرمافزار صفحه گسترده اکسل دارند. همچنین استفاده از یک برنامه حسابداری، اجازه فعالیت بیشتر در زمان کمتر را به هر یک از اعضای تیم حسابداری خواهد داد. داشبوردی ساده دارد که میتوانید آن را با چند کاربر و اعضای تیم کاری، کارکنان و حسابدارتان به اشتراک بگذارید. حسابداری حقوق و دستمزد، مهم ترین شاخه حقوق دستمزد در خصوص محاسبات هزینه های نیروی انسانی و دستمزد مستقیم بهای تمام شده خدمات و کالا می باشد، حسابداری حقوق و دستمزد محاسبات حقوق و مزایای کارکنان را با توجه به داده های واحد اداری یا کارگزینی و براساس قوانین کار، تامین اجتماعی و مالیات های مستقیم، محاسبه می نمایند.
منبع: خودآموز حسابداری نیاز